Prințesa Charlotte le-a spus fotografilor că nu sunt invitați la botezul fratelui ei

Prințesa Charlotte le-a spus fotografilor că nu sunt invitați la botezul fratelui ei

În urmă cu două zile, cu excepția Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip, care erau ocupați atunci cu alte obligații, familia regală a fost prezentă la botezul mezinului familiei, Prințul Louis. Deși a fost ziua specială a bebelușului regal, sora lui mai mare, Prințesa Charlotte, a fost cea care a atras toată atenția într-un anumit punct la ceremonie.

Prințesa Charlotte, a patra în ordinea succesiunii la tron în spatele bunicului, tatălui și fratelui ei, Prințul George, a făcut de mai multe ori până acum senzație. De la fluturarea mâinii la marile evenimente precum nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle sau de la balconul Palatului Buckingham, până la salutul prietenos pe care l-a oferit presei strânse în fața spitalului unde s-a născut Prințul Louis.

Pe 9 iulie însă, Prințesa nu s-a mai arătat la fel de entuziasmată de jurnaliștii și fotografii veniți să documenteze botezul fratelui ei. În timp ce aceasta iese din capelă împreună cu părinții ei, se poate auzi cum le spune: „Voi nu puteți veni”.

Familia regală se întorcea acasă pentru o ceremonie privată alături de invitații lor, iar Prințesa Charlotte a vrut cu siguranță să clarifice acest lucru. Nu putem să nu apreciem felul în care Prințul William îi zâmbește fiicei lui imediat după comentariul acesteia, ceea ce arată că nu este prima dată când Charlotte spune exact ceea ce gândește.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com