meghan-markle-cadou-regal-oficial

Primul cadou regal oficial primit de Meghan Markle

Mai sunt doar câteva luni până când Meghan Markle va intra oficial în familia regală britanică. Între timp, deja a primit primul ei cadou regal oficial și se pare că este vorba despre… un șorț de bucătărie.

În fiecare an în luna ianuarie, familia regală face publică o listă de cadouri pe care aceștia le-au primit de-a lungul anului trecut. În timpul unei călătorii a Prințului William în Finlanda, Markle a primit și ea la rândul ei un cadou.

Lista cadourile pe luna noiembrie se întinde pe două pagini și este de-a dreptul fascinantă. Prințul William a primit douăsprezece cadouri, printre care un ceas de mână, o sticlă de gin și doi pitici din pânză (!). Prințesa Charlotte a primit printre altele, un set de bucătărie pentru copii și câteva cărți, Kate Middleton, un colier, iar în cele din urmă, Meghan Markle, care s-a ales cu un șort de bucătărie.

Tragem concluzia că nu oricine are imaginația ei când vine vorba de cadouri (vezi povestea cu hamsterul vorbitor) și cu siguranță că ar fi apreciat și altfel de atenții, poate chiar unul dintre piticii din pânză!

Ulterior, motivația pentru alegerea făcută a fost că atât Meghan Markle, cât și Prințul Harry obișnuiesc să gătească împreună, iar șorțul ar fi fost destinat amândurora.

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com