Primele poze cu Prințul Harry și Meghan Markle: o plimbare romantică în Londra

Din octombrie, de când au început zvonurile că Prințul Harry și actrița din serialul Suits, Meghan Markle, sunt împreună, am așteptat dovezile. Acum au apărut primele poze cu cei doi împreună.

Din octombrie până acum, singurele dovezi că Prințul Harry formează un cuplu cu Meghan Markle au fost scrisoarea oficială  în care Casa Regală ruga presa să îi acorde intimitate actriței, lănțișorul ei cu inițialele H și M sau o poză cu ea în drum spre Palat. Dar toată lumea, sau măcar o parte din ea, aștepta probele tangibile. Și au venit!

După ce zilele trecute au fost surprinși în timp ce își alegeau bradul de Crăciun și ramura de vâsc, a venit momentul primelor poze cu Harry și Meghan, noul cuplu regal. Ziarul The Sun a publicat o serie de poze cu cei doi în drum spre teatru. Cei doi mergeau către teatrul West End, să vadă comedia Peter Pan Goes Wrong. 

Ziarul susține că cei doi se țineau de mână în poze, dar e greu să ne dăm seama. Ce știm este că purtau căciuli asortate, în speranța că nimeni nu-i va recunoaște.

Foto: Hepta.ro, Northfoto.com

erika
erika.chivu@ringier.ro