Primele fotografii oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Primele fotografii oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Kensington Palace a publicat pe Twitter primele fotografii oficiale de la nunta regală. Fotograful Alexi Lubomirski a surprins câteva imagini cu proaspăt căsătoriții, Ducele și Ducesa de Sussex

Fotografiile oficiale de la nunta regală

Ne-am entuziasmat odată cu fiecare invitat sosit la Capela St. George, emoțiile au existat la fiecare pas, am urmărit nunta cu bucurie (și atenție la fiecare detaliu) și în final ne-am declarat îndrăgostite de felul în care a strălucit Meghan alături de Harry în cea mai importantă zi din viețile lor. Acum a venit timpul să ne bucurăm și de fotografiile oficiale făcute la scurt timp după procesiunea cu trăsura.

În prima fotografie, cuplul fericit este înconjurat de domnișoarele și cavalerii de onoare care i-au sprijinit în ziua nunții. Prințul George și Prințesa Charlotte au făcut parte din alaiul miresei, alături de alți 8 nepoți și copii de-ai prietenilor apropiați ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle.

A doua fotografie cuprinde și alți membri ai familiei regale, printre care pe fratele Prințului Harry, Ducele de Cambridge, care i-a fost cavaler de onoare sâmbătă și pe tatăl lor, Prințul Charles. În fotografie este de asemenea prezentă și mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, singura persoană venită la nuntă din partea familiei miresei.

În ultima fotografie îi putem vedea pe cei doi proaspăt căsătoriți, zâmbind împreună pe treptele terasei de la Castelul Windsor.

Află totul despre rochia pe care a purtat-o Meghan Markle la nuntă și cea pe care a purtat-o la recepția privată, buchetul de mireasă, coafura și machiajul și povestea tiarei.

Foto: Twitter Kensington Palace

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com