Primele fotografii de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Primele fotografii de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Ziua cea mare este în sfârșit aici! Vezi în galerie primele fotografii de la nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc astăzi, 19 mai, la Capela St. George de la Castelul Windsor. Iată primele fotografii cu regalitatea și celebritățile de seamă adunați la Windsor pentru a sărbători nunta regală.

Printre invitați se numără Amal și George Clooney, Oprah, Sabrina Dhowre și Idris Elba, Victoria și David Beckham, Lady Kitty Spencer, Pippa Middleton și James Matthews, Earl Spencer și soția sa, Contesa Spencer, Sofia Wellesley și James Blunt, Cressida Bonas, Lady Edwina Louise Grosvenor și Dan Snow, Carol Middleton și Michael Middleton, Tom Hardy și mulți alții.

Marele eveniment poate fi urmărit și live –  află aici cum.

Prințul Charles este cel care o va conduce sâmbătă pe Meghan Markle la altar, după ce tatăl ei a anunțat că nu va participa la nuntă din motive de sănătate. Prințul Philip, în vârstă de 96 ani, va fi și el prezent la eveniment.

Invitații la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au început să sosească de ieri în capitala Angliei. Actorii din serialul Suits, colegii de platou ai lui Meghan Markle, au venit și ei pentru nunta regală. Printre primii invitați care au sosit la Londra s-a numărat Gabriel Macht, care interpretează rolul lui Harvey Specter în serialul Suits. Rick Hoffman, care îl interpretează pe Louis Litt în Suits, a postat un video pe Instagram, în care spune fanilor că este foarte entuziasmat să participe la „un eveniment foarte special“.

Alți foți colegi de platou și prieteni apropiați ai lui Meghan Markle sunt așteptați la nunta care va avea loc mâine. Printre aceștia se numără Patrick J. Adams, Abigail Spencer, Gina Torres și Amanda Schull.

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle a sosit în Londra miercuri și deja i-a cunoscut pe membrii familiei regale britanice.

Foto: Max Mumby/Indigo/Getty & Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com