scandal dintre Taylor Swift și Karlie Kloss o ține trează noaptea pe Jennifer Lawrence

Presupusul scandal dintre Taylor Swift și Karlie Kloss o ține trează noaptea pe Jennifer Lawrence

Dacă posibila ceartă dintre Taylor Swift și Karlie Kloss îți va afecta serios viața, află că nu ești singura – Jennifer Lawrence se simte fix la fel. Atât de mult încât am putea spune că presupusul scandal dintre Taylor Swift și Karlie Kloss o ține trează noaptea pe Jennifer Lawrence.

La un Q&A TimesTalk în care își promovează noul film, Red Sparrow, Lawrence a fost întrebată ce ar face dacă ar avea abilitățile de spion ale personajului său și în viața reală. Actrița a spus că și-ar folosi puterile pentru a afla ce se întâmplă între așa-zisele cele mai bune prietene, Swift și Kloss.

„Mi-ar plăcea să aflu ce se întâmplă între Karlie Kloss și Taylor Swift, ăsta e adevărul gol-goluț,” spune ea, conform revistei People. A mai adăugat că „încercările de a afla ce s-a întâmplat o țin trează noaptea.”

În caz că aveți nevoie de o reîmprospătare a felului în care au decurs evenimentele, zvonurile unor tensiuni între Swift și Kloss circulă de ceva vreme. Iată dovezile pe care fanii ni le-au arătat pentru a demonstra că cele două nu se înțeleg prea bine în momentul de față:

Taylor nu avea numele lui Karlie scris pe tricoul Junior Jewels în clipul de la „Look What You Made Me Do”

Pe tricou existau într-adevăr mai multe nume din grupul de prietene ale lui Swift, între acestea Selena Gomez, Ed Sheeran, Gigi Hadid, Lena Dunham, Martha Hunt, Blake Lively și Ryan Reynolds.

Karlie și Katie se întâlnesc de mai multe ori în februarie

Mai devreme în luna februarie, TMZ a publicat mai multe poze cu Katy și Karlie luând cina alături de prieteni comuni, iar din moment ce e aparent imposibil să fii prieten și cu Katy Perry și Taylor Swift în același timp, o dovadă mai clară că între două s-a rupt ceva nu există.

Jennifer Lawrence are nevoie doar de niște antrenament de spionaj în viața reală.

Foto Credit: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com