premiile oscar 2018 rochii covor rosu

Premiile Oscar 2018: toate rochiile de pe covorul roșu

Cea mai așteptată gală de premiere din industria cinematografică a avut loc seara trecută: Premiile Oscar 2018 și-a desemnat câștigătorii. Iată toate rochiile de pe covorul roșu. 

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2018 a avut loc aseară la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. De la lista impresionantă de oaspeți până la dezvălurile câștigătorilor, cea de-a 90-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va fi cu siguranță una de reținut. Iar covorul roșu de la Premiile Oscar 2018 nu face execepție!

Dacă la Glourile de Aur 2018 și la Premiile BAFTA 2018 celebritățile și-au făcut apariția în ținute all black pentru a protesta împotriva hărțuirii sexuale și a inechității de gen de la locul de muncă, pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2018 am văzut rochii care mai de care mai colorate.

Ce rochii au purtat vedetele pe covorul roșu la Premiile Oscar 2018

Vedetele au ales rochii glamuroase și îndrăznețe pentru acest eveniment. Whoopi Goldberg a purtat bocanci pe sub rochia florală semnată Christian Siriano. Rita Moreno, în vârstă de 86 de ani, a venit îmbrăcată în aceeași rochie pe care a purtat-o și la ediția din 1962 a Premiilor Oscar, când a câștigat un premiu pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar, pentru prestația din filmul West Side Story.

Pentru a doua oară consecutiv, ceremonia a fost găzduită de comediantul Jimmy Kimmel. Această ediție a Premiilor Oscar a avut numai vedete de primă mână, iar dacă nu au fost nominalizate, atunci au înâmat trofee. Iată lista completă a celebrităților care au prezentat Premiile Oscar 2018.

Intră în galeria foto pentru a vedea toate ținutele de pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2018. 

Foto: Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro