Rita Moreno premiile Oscar 2018

Premiile Oscar 2018: Rita Moreno a purtat aceeași rochie după 56 de ani

Când vine vorba despre ce vor purta pe covorul roșu la Premiile Oscar, vedetele se asigură că ținutele lor vin direct de pe podium sau sunt special făcute pentru ele. Nu a fost valabil și pentru legendara actriță de la Hollywood, Rita Moreno, care a optat pentru o rochie de nu mai puțin de 56 de ani.

Rita Moreno a purtat aceeași rochie în 2018 pe care nu o mai purtase din 1962

Pentru cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar, actrița a decis să se reîntoarcă la rochia pe care a purtat-o la prima ei gală a premiilor Oscar, unde a câștiga trofeul pentru cea mai bună actriță în rol secundar cu interpretarea Anitei din filmul „West Side Story” în 1962.

Rita Moreno premiile oscar 2018

premiile-oscar-2018-rita-moreno-purtat-aceeasi-rochie-dupa-56-de-ani

Rochia este formată dintr-un corset negru pe gât și o fustă plină din materialul ce amintește kimono-urile tradiționale japoneze, le-a spus Rita Moreno celor de la E! în timp ce se afla seara trecută pe covorul roșu.

Moreno a creat suspans legat de cum va arăta ținuta ei pe Twitter, după ce a răspuns unei postări a Academiei în care o anunțau ca prezentator pentru una dintre categorii.

„Așteptați să vedeți ce voi purta!” a scris actrița.

Încă de dinainte ca Moreno să ajungă pe covorul roșu, fanii s-au arătat entuziasmați să o vadă pe actriță îmbrăcată în rochia de Oscar pentru a doua oară. „Pun pariu ca va arăta la fel de minunat!” a scris cineva pe Twitter. „Rochia aceea merită să fie purtată iar” a mai spus cineva. „Nu aș mai putea încăpea într-o rochie din 2002 nici dacă aș mai găsi-o pe undeva #Legend” a împărtășit cineva pe Twitter.

De când a luat trofeul pentru cea mai bună actriță în rol secundar în 1962, Rita Moreno a devenit singura actriță latino care a câștigat un premiu Grammy, un premiu Tony și unul Emmy. În prezent o poți urmări în serialul de pe Netflix, „One Day at a Time”.

Faptul că a reușit nu doar să păstreze o rochie extrem de frumoasă după atât de mult timp, ci să arate și spectaculos purtând-o, dovedește încă o dată că actrița Rita Moreno este într-adevăr o legendă.

 

Foto: Northfoto, Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com