Premiile Oscar 2018 portrete petrecerea Vanity Fair

Premiile Oscar 2018: portretele de la petrecerea Vanity Fair

Și în acest an vedetele s-au lăsat fotografiate de celebrul Mark Seliger, la petrecerea organizată de revista Vanity Fair

După gala de decernare a Premiilor Oscar 2018, starurile s-au mutat în Beverly Hills pentru una dintre cele mai mari petreceri ale anului, organizată de ediția americană a revistei Vanity Fair. Iată cine a fost prezent la eveniment și TOATE ținutele de pe covorul roșu.  

Ca în fiecare an, celebrul fotograf Mark Seliger a realizat portretele câștigătorilor premiilor Oscar, nominalizaților și a celor care au luat parte la cea mai importantă gală de premiere din industria cinematografică americană. Anul acesta, decorul a adus a o cameră de studiu cu note aurii, care a complimentat perfect accesoriul pe care unii dintre subiecți îl aveau: un trofeu al Academiei Americane de Film.

Câștigători pentru prima dată la Premiile Oscar, Allison Janney, Gary Oldman și Sam Rockwell s-au lăsat fotografiați de Mark Selinger împreună cu mult râvnita statuetă.

Printre vedetele fotografiate de Mark Salinger s-au numărat: Margot Robbie, Timothée Chalamet, împreună cu Luca Guadagnino, regizorul filmului Call Me by Your Name, Chadwich Boseman, Miley Cyrus și Liam Hemsworth, Olivia Munn și John Hamm.

Iată portretele care ne-au plăcut cel mai mult:

Amy Adams inside the 2018 #VFOscars Instagram portrait studio. Photograph by @MarkSeliger.

O postare distribuită de Vanity Fair (@vanityfair) pe

Pe site-ul revistei Vanity Fair găsești toate fotografiile de la Vanity Fair Oscar Party 2017.

Foto: Mark Seliger pentru Vanity Fair

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro