Jane Fonda celebritati care au purtat insigna times up la premiile oscar 2018

Premiile Oscar 2018: Celebritățile care au purtat insigna Time’s Up

Mișcările Time’s Up și #MeToo menite să lupte împotriva hărțuirii sexuale nu au întârziat să apară și la Premiile Oscar 2018. Mai multe celebrități au ales să poarte insignele alb-negru Time’s Up în seara ceremoniei, un accesoriu introdus recent sezonul acesta de premii. Intră în galerie pentru a afla cine sunt celebritățile care au purtat insigna Time’s Up.

Celebritățile au purtat insigna Time’s Up și la Premiile Oscar 2018

Celebritățile prezente la Premiile Oscar de anul acesta au ales să poarte insignele pentru a își arate suportul față de egalitatea de gen și să se alăture luptei împotriva atacurilor sexuale. Este drept că expunerea acestora a fost mult mai mare la Globurile de Aur, însă faptul că această inițiativă a ajuns până în acest punct sezonul acesta, este deosebit de important și necesar.

Cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar a avut seara trecută la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. GLAMOUR îți spune cine sunt câștigătorii galei Premiilor Oscar 2018.  Mai multe detalii aici.

Pentru a doua oară consecutiv, ceremonia a fost găzduită de comediantul Jimmy Kimmel. Printre vedetele care au înmânat trofeele s-au numărat Nicole Kidman, Emily Blunt, Matthew McConaughey și mulți alții. Iată lista completă a celebrităților care au prezentat Premiile Oscar 2018.

Filmul The Shape of Water a avut cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2018: 13. A fost urmat de pelicula  Dunkirk, nominalizată la 8 categorii și Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, cu șapte nominalizări.

Artiștii celor cinci melodii originale nominalizate anul acesta la Oscaruri au cântat live pe scenă aceste piese. Iată restul muzicienilor care au cântat la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2018.

Descoperă și toate ținutele de pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2018

Foto: Northfoto

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com