Premiile GOPO 2015: apariţii pe covorul roşu

A noua ediţie a Galei Premiilor Gopo a avut loc aseară la Teatru Național București reunind nu mai puţin de 500 de invitați.

Pelicula lui Nae Caranfil, Closer to the Moon, și-a adjudecat nouă statuete Gopo, printre care trofeele pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Lista este completată de premiile pentru Cel mai bun montaj, Cel mai bun machiaj și Cea mai bună coafură, Cel mai bun sunet, Cea mai bună imagine, Cea mai originală muzică și Cele mai bune costume.

Iată lista completă a câştigătorilor

Actorii Olimpia Melinte (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol principal), Florin Piersic Jr. (nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal), Cătălina Grama,  Dorian Boguță (nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal), Emilian Oprea, Andreea Vasile, Sore Mihalache, Maria Dinulescu, Malvina Cservenschi, regizorii nominalizați la categoria Cea mai bună regie, Nae Caranfil și Andrei Gruzsniczki, precum și Alexander Nanau (nominalizat la Cel mai bun film documentar) sunt doar câțiva dintre invitații ce au pășit pe covorul roșu al Galei Premiilor Gopo, ale căror gazde au fost Marius Constantinescu și Camelia Văcaru.

Eşti curioasă să vezi rochiile de pe covorul roşu? Le găseşti pe toate în galeria foto alăturată. 

Foto: Adi Marineci, Cristi Duminecioiu

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro