premiile cfda 2018 tinute covorul rosu

Premiile CFDA 2018: ținutele de pe covorul roșu

Cele mai importante premii dedicate modei, CFDA Awards (n.r. Consiliul designerilor de Modă din America) au reunit, la New York, o mulțime de designeri, celebrități și oameni din industrie. Iată cine sunt câștigătorii și cine a întors toate privirile pe covorul roșu. 

Seara trecută CFDA Awards 2018 a reunit cei mai mari designeri de modă din lume, modele, fashion icons și jurnaliști la Brooklyn Museum din New York. Evenimentul a cărui gazdă a fost actrița Issa Rae, a celebrat realizările de anul trecut a celor mai buni designeri din Statele Unite, votate de profesioniștii din industria modei.

Numite și Oscarurile din lumea modei, ceremonia anuală a Consiliului designerilor de Modă din America recunoaște trecutul, prezentul și viitorul industriei modei în patru mari categorii de premii și mai multe trofee onorifice care sunt anunțate cu ceva timp înainte.

Anul acesta a fost pentru prima dată când s-a decernat premiul pentru Influencerul Anului, trofeul fiind primit de Kim Kardashian. Steven Kolb, președintele CFDA Awards a spus într-un interviu pentru WWD că ideea premierii lui Kim Kardashian la această categorie a fost a designerului Tommy Hilfiger: „Dacă ne gândim la influenceri și la cum au schimbat ei industria noastră, trebuie să o recunoaștem pe Kim. Toți membrii board-ului CFDA au fost de acord că ea a avut un mare impact în industria modei și a schimbat felul în care brandurile se prezintă în fața lumii. E prietenă cu o mulțime de designeri și are o mare influență în moda din întreaga lume“, a spus Steven Kolb.

Când a urcat pe scenă pentru a primi trofeul, Kim Kardashian a povestit că în urmă cu mai bine de șapte ani, publicistul ei de la vremea respectivă i-a spus că nu va ajunge niciodată pe coperta unei reviste de modă. Vedeta a apărut de multe ori pe coperta revistei Vogue.

Câștigătorii CFDA 2018

Fashion Icon  Naomi Campbell
CFDA Influencer Award – Kim Kardashian West
Premiul Swarowski pentru schimbări pozitive – Diane von Furstenberg
Premiul Geoffrey Beene pentru întreaga carieră – Narciso Rodriguez
Premiul fondatorului – Carolina Herrera
Premiul internațional – Donatella Versace
CFDA Members Salute – Ralph Lauren
Cel mai bun designer pentru colecții masculine – James Jebbia (Supreme)
Cel mai bun designer de accesorii – Ashley și Mary-Kate Olsen (The Row)
Premiul Swarowski pentru talentul emergent  Sander Lak (Sies Marjan)
Cel mai bun designer pentru colecții feminine – Raf Simons (Calvin Klein)
Premiul Media în onoarea Eugeniei Shepherd  Edward Enninful

Intră în galeria foto pentru a vedea ce ținute au ales vedetele pentru Premiile CFDA 2018.

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro