Kate Middleton și Prințul William, pentru prima dată la Premiile Bafta

Da: Adele și-a rupt premiul Grammy în două, Beyonce a cântat excepțional însărcinată fiind, dar mai avem o știre care ne scoate din minți. Kate Middleton și Prințul William au participat pentru prima dată la Premiile Bafta.

Ducele și Ducesa de Cambridge și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Premiile BAFTA cu 20 de minute înainte de a începe ceremonia și au furat întreaga atenție. Kate, în prima ei apariție la show, a ales o rochie ultra-glam marca Alexander McQueen de culoare neagră cu print floral. Combinația rochiei cu o coafură clasică și cercei lungi vor duce look-ul direct ăn lista celor memorabile din toate aparițiile sale.

William e președintele ceremoniei încă din 2010, iar anul acesta a prezentat premiul pentru întreaga carieră. Se zvonește că BAFTA le-a rugat pe celebritățile participante la Gală să nu își facă poze cu cuplul regal, iar atunci când au ajuns, accesul pe covorul roșu a fost oprit.

Deși nu avem prea multe poze cu cei doi, un lucru știm sigur: ne-am îndrăgostit de look-ul glam și machiajul natural al Ducesei.

Foto: Hepta.ro

 

erika
erika.chivu@ringier.ro