povestile asistentilor personali ai celebritatilor

Poveștile asistentelor personale ale celebrităților

Ce înseamnă cu adevărat să fi asistentul personal al unei celebrități? Cât de multă muncă se află în spatele acestui job și unde se termină îndatoririle? Iată poveștile a nouă asistente personale ale celor mai faimoase vedete. 

Dacă ești fericită să fii la dispoziția unei celebrități 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 zile, dacă ești încrezătoare că poți să organizezi o nuntă extravagantă cât ai bate din palme, dar, de asemenea, nu te deranjează să îi și cureți hainele, atunci ai tot ce trebuie pentru a fi asistenta personală a unei vedete.

Bineînțeles există și surprize uimitoare – vacanțe gratuite în Maldive, o tonă de followeri pe Instagram, ca să nu mai vorbim de șansa de a avea acces la sanctuarul celor bogați și celebri.

Poveștile asistentelor personale ale celebrităților

Jennifer Rosales este asistenta personală a Rihannei. Sunt atât de apropiate că artista i-a fost domnișoară de onoare în 2015.

 

lol caption this

O postare distribuită de STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) pe

Stephanie Shepherd a început să lucreze pentru Kim Kardashian în 2013, iar de atunci este mâna ei dreaptă. Stephanie a vorbit despre ce înseamnă să fii asistenta unei vedete, dar și despre cea mai grea parte a meseriei ei – când Kim a fost victima unui jaf în Paris.

Intră în galeria foto pentru a afla poveștile altor asistente personale ale celor mai cunoscute vedete. 

Foto: Instagram, Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro