Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată

Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată

După ce mai multe săptămâni s-a zvonit că așteaptă primul ei copil, Pippa Middleton a confirmat vestea. Ea și soțul ei, James Matthews, vor deveni părinți pentru prima oară.

Sora lui Kate Middleton a confirmat vestea cea mare în rubrica ei din revista Waitrose. Pippa a dezvăluit detalii despre sarcina care a trecut deja de primul trimestru și a mărturisit că nu a avut deloc grețuri matinale până acum. „Am fost o norocoasă să trec de 12 săptămâni fără grețuri dimineața. Am avut o sarcină normală până acum.“

 

Spre deosebire de Pippa, Kate a suferit de hypermesis gravidarum (sarcină toxică) o boală care i-a provocat grețuri și vărsături și care a ținut-o departe de îndatoririle regale pentru multe luni.

Sora ducesei de Cambridge, care este o împătimită a sportului, a vorbit și despre cum încearcă să-și schimbe antrenamentul pentru a fi cât mai sănătos în cele nouă luni de sarcină. Vorbind despre momentul în care a aflat că este însărcinată, Pippa a spus că „atunci când am aflat fericita veste că sunt însărcinată mi-am dat seama că trebuie să-mi adaptez rutina 4-5 ori pe săptămână a antrenamentelor.“ Ea a dezvăluit că nu i-a spus instructorului de sport că este însărcinată până nu au trecut „lunile cu risc“.

Vestea că Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, vor deveni părinți a apărut prima dată în aprilie. Atunci s-a spus că cei doi au împărtășit deja vestea cea mare cu familia și prietenii după ce Pippa a avut vizita de 12 săptămâni la doctor și că bebelușul se va naște în octombrie.

Am putut vedea burtica Pippei în urmă cu câteva zile, când ea și James au asistat la meciurile din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros.

Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată

Pippa Middleton a fost în tribune la Roland-Garros

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro