Pink a fost criticată de mamele din lumea întreagă pentru gestul său

Instagram, locul unde vedetele sunt criticate pentru orice lucru pe care îl fac. Ultima victimă? Pink.

Artista a fost pusă la zid de mame din lumea întreagă din cauza unei imagini publicate pe contul său de Instagram. În imagine Pink gătește împreună cu fiica sa, Willow și fiul său, Jameson, pe care îl ține la pieptul său cu ajutorul unui suport special pentru copii. Sigur că este periculos pentru copii atât de mici să stea în preajma aragazului, însă se poate observa în imagine că Pink a luat măsurile de precauție necesare și se află la o distanță destul de mare de foc. Cu toate acestea, mai mulți fani au criticat-o pentru gestul său, spunând că își pune bebelușul în pericol.

Dinner time

O postare distribuită de P!NK (@pink) pe

„Pur și simplu este periculos“, a scris un fan. „Și eu îmi port copiii în acest fel tot timpul, mai puțin atunci când gătesc. Dacă trebuie neapărat să îl ții așa, ar trebui să poziționezi suportul invers și să îl ții la spate, nu cu fața la aragaz“, a menționat altul.

Din fericire, au fost și multe comentarii pozitive, unii fani încurajând-o pe artistă să nu se lase afectată de critici. „Este incredibil cât de repede judecă lumea. A, da, fac asta pentru că ei sunt părinții perfecți. Mi-aș dori ca fiecare să își vadă de treburile lui și să te lase să te bucuri de viața de părinte. Copiii tăi sunt frumoși. Profită de fiecare minut deoarece timpul trece repede“, a scris @mrs_mason049.

Între timp, Pink își vede se distrează împreună cu familia sa și postează imagini cu aceasta. După imaginea aspru criticată, Pink a publicat o una cu soțul său, alături de o declarație de dragoste, cu ocazia zilei sale de naștere. Iar acum câteva ore, artista a publicat o imagine cu fiul său, plimbându-se cu bicicleta împreună cu tatăl lui.

Baby’s first bike ride #stoked #likefatherlikeson #mybabydaddyisthebest #safetyfirst

O postare distribuită de P!NK (@pink) pe

Nu este pentru prima dată când Pink vorbește deschis cu fanii săi. În urmă cu 4 luni, aceasta le-a transmis un mesaj motivațional tuturor femeilor care se luptă cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro