Petrecerea Vanity Fair 2016: rochii și invitați

Ce poate fi mai frumos decât o seară petrecută în preajma vedetelor la decernarea celor mai mari premii din industria cinematografică? After Party-ul! Și nu oricare, ci Petrecerea Vanity Fair.

Sezonul premiilor nu e doar despre fashion, trofee și talentul neîndoielnic al vedetelor. Este de asemenea și despre petrecerile cele mai mari din oraș, unde aparițiile sunt la fel de spectaculoase ca cele de pe covorul roșu. Singura diferență: aici poți să-i feliciți pe colegii tăi de breaslă pentru meritele lor și să stai să discuți cu ei până dimineața.

Petrecerea anuală Vanity Fair a avut loc anul acesta la Basil Walter, în Beverly Hills, unde, marele câștigător Leonardo DiCaprio a fost așteptat de colegii săi, care s-au aliniat ca să-l felicite pentru primul Oscar din carieră. 150 invitați, inclusiv Elizabeth Banks, Nick Jonas, Demi Lovato, Jessica Alba, dar și nominalizații serii (Alicia Vikander, Jennifer Lawrence, Brie Larson) și-au făcut apariția în ținute la fel de elegante ca cele de pe covorul roșu.

Surpriza serii au fost Gwen Stefani și Blake Shelton, care au devenit de curând un cuplu și care și-au făcut apariția împreună aseară, la cina pregătită special pentru vedete.

În galeria foto alăturată îți dezvăluim ce alte staruri din lumea cinematografică și nu numai și-au făcut apariția la cea mai mare petrecere a anului.

erika
erika.chivu@ringier.ro