Paris Hilton este acuzată că ar fi copiat produsele de machiaj ale unei bloggerițe de Beauty

Paris Hilton este acuzată că ar fi copiat produsele de machiaj ale unei bloggerițe de Beauty

Paris Hilton a intrat în lumea afacerilor cu produse cosmetice cu stângul. Vedeta are un brand de produse de machiaj numit Paris Hilton Cosmetics, însă se pare că pentru unele dintre ele ar fi copiat designul de la o populară bloggeriță de beauty. 

Linia de cosmetice a lui Paris Hilton a fost pentru prima oară lansată în 2015, însă produsele cu probleme au apărut abia mai târziu. Cunoscuta bloggeriță Nikkie Tutorials a lansat și ea o linie de cosmetice în anul 2017 în colaborare cu brandul Ofra. Cel care a sesizat asemănarea izbitoare dintre cele două game de machiaj a fost youtuberul Sanders Kennedy.

Paris Hilton este acuzată că ar fi copiat produsele de machiaj ale unei bloggerițe de beauty

Puse unele lângă altele, produsele lui Paris Hilton și cele ale bloggeriței Nikkie Tutorials arată extrem de similar. Ambele pachete conțin un iluminator și trei rujuri lichide, iar ambalajele sunt aproape identice.

Totuși, un lucru este incert. Unele publicații susțin că produsele lui Nikkie au fost lansate primele, iar altele spun că nu se știe exact data lansării produselor lui Paris. Jurnaliștii Allure au contactat reprezentanții Paris Hilton Cosmetics pentru a comenta situația, însă deocamdată nu au primit niciun răspuns.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com