Părinții lui Meghan Markle nunta Prințul Harry

Părinții lui Meghan Markle vor participa la nunta fiicei lor cu Prințul Harry

După zvonuri ce au ținut prima pagină a ziarelor multă vreme, acum știm sigur: mama și tatăl lui Meghan Markle vor fi prezenți la nunta fiicei lor cu Prințul Harry. 

În ciuda speculațiilor că Thomas Markle nu va participa la nunta fiicei lui, se pare că acest lucru nu este adevărat. Conform revistei People, tatăl lui Meghan va fi prezent pe 19 mai, la Capela St. George, atunci când fiica sa îi va spune DA Prințului Harry. Mai mult, conform BBC, acesta o va conduce pe Meghan la altar.

Vestea vine la scurtă vreme după ce fratele vitreg al actriței din Suits a trimis presei o scrisoare deschisă destul de controversată. În mesajul publicat de revista In TouchThomas Markle Jr. îi cere Prințului Harry să nu se căsătorească cu Meghan: „Cu cât trece mai mult timp până la nunta ta regală, cu atât devine mai clar că aceasta este cea mai mare greșeală pe care poți să o faci. Este evident că Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine“. Fratele lui Meghan a precizat în scrisoare că nu a fost invitat la nuntă. Dar, hey!, nici Barack și Michelle Obama nu au fost invitați la nunta regală!

Deși părinții lui Meghan Markle au divorțat la sfârșitul anilor 80, ei au făcut front comun după anunțarea logodnei fiicei lor și au declarat că o susțin și sunt alături de ea: „Suntem foarte bucuroși pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană bună și iubitoare. Legătura ei cu Harry, cu care împarte aceleași calități, este o mare bucurie pentru noi ca părinți. Le dorim o viață plină de fericire și suntem entuziasmați cu privire la viitorul lor împreună“, au declarat Thomas Markle și Doria Ragland, într-un comunicat de presă comun.

Va fi Meghan Markle condusă la altar de tatăl ei?

Deși se zvonea că Meghan Markle vrea să încalce protocolul regal și își dorește să fie condusă la altar de mama ei, acest lucru nu se va întâmpla. Este confirmat că Thomas Markle își va conduce fiica la altar.

Părinții fostei actrițe vor veni la Londra cu o săptămână înaintea nunții pentru a face cunoștință cu familia regală britanică, inclusiv cu Regina Elisabeta. Cu toate că era dat drept sigur încă de la începutul anului că Meghan și-a ales deja o domnișoară de onoare și acest zvon se dovedește a fi fals. Palatul Kensington a făcut publice noi informații despre cea mai așteptată nuntă a anului, inclusiv detalii despre persoanele care vor fi alături de Meghan în ziua cea mare.

În timp ce Prințul William va fi cavalerul de onoare al fratelui său, Meghan Markle nu va avea o domnișoară de onoare. „Domnișoara Markle are un grup apropiat de prieteni și nu a vrut să aleagă pe cineva în detrimentul celorlalți“, a spus un reprezentant al Palatului Kensington.

 

 

Meghan Markle va veni la biserică însoțită de mama ei, în timp ce viitorul ei soț va veni împreună cu fratele său. Prințul Louis, cel mai nou membru al familiei regale britanice, va avea doar trei săptămâni la data nunții, așa că nu va fi prezent la nuntă, însă cel mai probabil, frații lui mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, se numără printre invitați.

 

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle se apropie cu pași repezi și odată cu ea crește și nerăbdarea noastră! Până atunci, iată tot ce trebuie să știi despre nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, de la felul în care se va desfășura ceremonia, până la cine se va ocupa de tort și aranjamentele florale.

Cât despre rochia de mireasă, tot ce știm până acum e că Meghan Markle nu va purta una, ci două rochii. „În ziua nunții Meghan Markle va purta două rochii de mireasă, una la ceremonie și una la recepția de după amiază“, a declarat o sursă pentru Vanity Fair.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro