Oprah Winfrey a rămas profund impresionată de nunta regală

Oprah Winfrey a rămas profund impresionată de nunta regală

Oprah Winfrey, la fel ca noi toate, nu va uita prea curând nunta regală de anul acesta. La o lună și jumătate după ce a apărut pe lista invitaților și a cauzat o întreagă isterie în online, Oprah a povestit în detaliu cum a fost pentru ea să participe la ziua cea mare a Prințului Harry și a lui Meghan Markle. 

Oprah Winfrey și-a împărtășit impresiile de la nunta regală

Oprah Winfrey a rămas profund impresionată de nunta regală, iar conform E! News, aceasta a și scris despre eveniment în numărul de august al revistei O, The Oprah Magazine.

„Nu eram pregătită pentru emoțiile intense care m-au cuprins odată ce am ajuns la Castelul Windsor. M-a lăsat efectiv fără suflare. Am spus în gura mare ‘Wow! Acesta este un cu totul alt nivel!’”, a spus Oprah.

„M-a făcut imediat să mă gândesc la istorie, la moștenire culturală, la momentul incredibil pe care Meghan Markle se pregătea să îl trăiască”, a adăugat Winfrey. „Și mai ales de ceea ce este nevoie pentru a fi pregătit pentru acest moment. Viața pe care ea o lăsa în urmă și noua lume care i se deschidea – toate acestea fac parte din ceva ce ea însăși a creat.”

Oprah Winfrey a rămas profund impresionată de nunta regală

Oprah Winfrey a rămas profund impresionată de nunta regală

Winfrey a mai adus în discuție și „puterea dragostei” pe care a simțit-o din plin atunci când a luat parte la nunta regală.

„Această nuntă ne-a redat speranța. Speranța că putem cu toții să facem ce Mara Gay descria în New York Times drept ‘puterea de a ne imagina ziua în care ne trezim și ne amintim cine vrem să fim”, a mai scris ea pentru revista O.

„Cu toții vrem să ne simțim radioși, veseli și plini de viață, exact așa cum a arătat Meghan pe drum spre altar, acolo unde o aștepta Harry. Amândoi radiau de fericire”.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com