oprah-winfrey-nu-va-candida-la-presedintie-sua

Oprah Winfrey a anunțat că nu va candida la președinție

Zvonurile că Oprah Winfrey va candida la președinția Statelor Unite în 2020 au început să circule imediat după discursul intens pe care l-a ținut la ceremonia premiilor Globurile de Aur 2018. Astăzi însă, vedeta a pus capăt acestor zvonuri și a declarat că nu este interesată să preia frâiele Casei Albe.

Vedeta TV miliardară, Oprah, a înlăturat orice dubiu legat de eventuala sa candidatură la președinție, afirmând că „nu este interesată de așa ceva și nici nu are în ADN ce este nevoie pentru a face asta”.

În urma discursului pe care l-a ținut la Globurile de Aur, aceasta a lăsat însă altă impresie. Reacțiile pe social media au fost împărțite – pe de-o parte au fost cei care s-au bucurat de această veste și au văzut o salvare în ea, iar pe de altă parte au fost cei care au refuzat și criticat ideea, întrucât Statele Unite ar avea nevoie de un președinte real în fruntea lor, ci nu de o altă vedetă.

Partenerul ei de-o viață, Stedman Graham, a spus la acel moment că „alegerea este în mâinile oamenilor” iar dacă ar fi să se ivească o astfel de oportunitate, el s-a declarat convins că Oprah va accepta. Din păcate, s-a înșelat – într-un interviu recent pentru revista „In Style”, Oprah a mărturisit:

„Întotdeauna am avut încredere în mine și am știut sigur ce pot și ce nu pot să fac”

Donald Trump ar fi spus că o primește cu brațele deschise pe Oprah Winfrey în cursa pentru președinție. Ba chiar la un moment dat în campania sa, a cochetat cu ideea de a o avea pe aceasta drept vicepreședinte. Atunci când a fost întrebat în 2010 dacă ar fi să candideze împotriva ei, Trump a răspuns că ar fi interesant și că ar câștiga cu siguranță.

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com