Obiceiul Prințului Harry care o surprinde chiar și pe Meghan Markle

Obiceiul Prințului Harry care o surprinde chiar și pe Meghan Markle

Rețeaua de televiziune BBC difuzează un nou documentar despre Prințul Charles, intitulat „Prince, Son and Heir: Charles at 70”. Printre discuțiile despre viitorul rege al Angliei s-au strecurat și câteva detalii regale simpatice. De exemplu, la un moment dat în film, Prințul Harry dezvăluie că Meghan Markle este surprinsă de unul dintre obiceiurile sale.

Cine spune că figurile regale nu sunt ca noi toți, se înșală. În noul documentar despre Prințul Charles la vârsta de 70 de ani, Prințul Harry povestește despre obiceiul său de a stinge toate luminile din casă.

„Soția mea îmi spune, „De ce stingi toate luminile? Este întuneric”, povestește Harry în documentar. „Iar eu îi răspund, „Avem nevoie de o singură lumină, nu de șase” și brusc devine un obicei.”

Pe de o parte, nu putem să nu îi dăm dreptate Prințului Harry, dar pe de cealalaltă parte Meghan Markle are și ea dreptate – nu poate să fie prea bine să stai pe întuneric. Oriunde ne-am situa, nu poate să nu ne amuze discuțiile pe care le au cei doi și cât de mult ne amintesc de situațiile obișnuite de viață.

Și ție ți se pare că au trecut o sută de ani de la nunta regală? S-au întâmplat atât de multe lucruri de când Meghan și Harry și-au unit destinele la Castelul Windsor: cei doi au pornit în primul lor tur regal în calitate de soț și soție, iar mai târziu au anunțat că urmează să devină părinți.

În același documentar BBC care sărbătorește împlinirea vârstei de 70 de ani a Prințului Charles, fiul său, Prințul Harry a mai povestit și despre momentul în care l-a rugat pe tatăl său să o conducă la Meghan Markle la altar. La acea vreme, tatăl lui Markle, Thomas Markle, era prezent pe prima pagină a ziarelor după ce renunțase să își conducă fiica la altar din motive de sănătate.

Momentul în care Prințul Harry o vede pe Meghan Markle te va emoționa

„Cred că știa că urmează să facă asta, însă l-am întrebat dacă ar vrea să o conducă pe Meghan la altar și mi-a răspuns imediat, „Da, bineînțeles, voi avea grijă de toate nevoile lui Meghan și sunt aici să vă ofer sprijinul meu”, a povestit Harry în documentar. „Pentru el a fost o oportunitate incredibilă să fie alături de noi și știm că va fi întotdeauna.”

Soția Prințului Charles, Camilla, a împărtășit și ea câteva gânduri despre nunta regală, în special despre relația soțului ei cu mama lui Meghan Markle, Doria Ragland. „Pe foarte mulți oameni i-a emoționat să îl vadă pe Charles luând-o de mână pe mama miresei. Sunt lucrurile incredibile pe care acesta le face  și care rămân adesea necunoscute. Nu cred că oamenii realizează cât de inimos este”, a mai spus Camilla.

Foto: Northfoto

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com