Nunta Prințesei Eugenie va fi inspirată de cea a Prințului Harry

Nunta Prințesei Eugenie va fi inspirată de cea a Prințului Harry

O nouă nuntă se zărește la orizont, iar de această dată este vorba despre cea a Prințesei Eugenie. Pe 12 octombrie, aceasta se va mărita cu logodnicul ei, Jack Brooksbank. În așteptarea zilei celei mari, Buckingham Palace a împărtășit câteva detalii legate de evenimentul regal și nu putem să nu observăm că există deja câteva asemănări izbitoare între nunta Prințesei Eugenie și cea a Prințului Harry cu Meghan Markle.

Cu ce se va asemăna nunta Prințesei Eugenie de cea a Prințului Harry

Prima asemănare are de-a face cu locul unde se va ține nunta: la fel ca Harry, Eugenie a preferat un cadru mai restrâns și mai intim, alegând să își unească destinul cu Brooksbank tot la Capela Sf. George din Windsor.

Prințesa s-a asigurat de asemenea că publicul va avea acces la ziua ei cea mare.

„1200 de membri ai publicului vor avea șansa să ia parte la apariția congregației și ai membrilor familiei regale, să asculte o transmisiune în direct a cununiei și să urmărească începutului procesiunii în timp ce cuplul părăsește Capela la finalul ceremoniei”, a anunțat Buckingham Palace printr-o declarație oficială.

După ce va lua sfârșit ceremonia, Prințesa Eugenie împreună cu soțul ei vor parcurge cu trăsura străzile din Windsor, o procesiune care în urmă cu exact două luni topea inimile tuturor. Cu toate acestea, plimbarea va fi mai scurtă pentru Prințesa Eugenie decât a fost pentru vărul ei, Prințul Harry.

Cine a urmărit nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sau cea a Prințului William cu Kate Middleton, știe că dacă regalitățile se pricep cu adevărat la ceva, atunci acest lucru implică cu siguranță ceremonii și evenimente formale.

Foto: Hepta

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com