North West țipă la paparazzii: „Fără fotografii!“

North West țipă la paparazzi: „Fără fotografii!“

Paparazzi au devenit tot mai agresivi încercând să surprindă cât mai multe cadre cu celebritățile și familiile lor, iar copii starurilor au cel mai mult de suferit. 

Unul din minusurile celebrității este că ești urmărit încontinuu de paparazzi. North West s-a săturat să aibă o mulțime de fotografi pe urmele ei. Zilele trecute, când au ieșit la înghețată, North și Kim au fost aproape înconjurate de paparazzii. În timp ce Kim încerca să o urce pe fetița ei de 3 ani în mașină, North s-a apropiat de fotografi și a țipat „Fără poze! Fără poze!“ Fotografii își cer scuze, dar continuă să facă poze.

Tot mai multe celebrități se plâng că paparazzi au devenit din ce în ce mai agresivi. Jennifer Garner și Halle Berry luptă pentru a avea o lege anti-paparazzi în California, care să protejeze copii de fotografii care îi vânează cu orice preț. „Suntem mame care încearcă să-și protejeze copii“, a spus Halle Berry. „Sunt niște copii inocenți care nu au ținut să fie celebrii. Nu au vrut să fie aruncați în jocul ăsta și nu au mijloacele necesare pentru a procesa ce se întâmplă. Nu avem o lege care să îi protejeze“, a adăugat actrița.

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro