North West i-a făcut cadou mamei sale, Kim Kardashian, o geantă Hermès

Kim Kardashian a împlinit 34 de ani, iar evenimentul nu putea rămâne nesărbătorit. Dintre toate cadourile primite, unul este cu totul şi cu totul special: o geantă pictată de fetiţa ei, North West.

Cine ar fi crezut că fetiţa de 16 luni a cuplului Kim Kardashian – Kanye West este pe cât de talentată pe atât de generoasă. Altfel nu putem să explicăm cadoul pe care i l-a făcut mamei sale: o geantă Hermès pictată chiar de ea. Şi când te gândeşti că tăticul Kanye West n-a avut niciun amestec…

După ce a deschis cadoul, Kim a văzut un clip video în care North apărea pictând geanta mamei sale. „Am crezut că geanta a fost pictată de un artist nou, dar era defapt făcută de fiica mea. Am fost foarte impresionată“, a mărturisit Kim.

Hmmm, să înţelegem că North West are deja stofă de designer?!

1925235_10154829831285613_7215190425138053502_n

Kim nu a fost răsfăţată doar de fiica ei, ci şi de soţul ei. Ce cadou ar fi putut sa-i facă artistul femeii care are tot ce-şi doreşte? O escapadă de 24 de ore, departe de ochii paparazzilor, în care a primat somnul şi shoppingul – şi nu de la magazine scumpe, cum aţi fi tentate să credeţi, ci… de la Gap.

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro