noi-detalii-planuri-nunta-printul-harry-meghan-markle

Noi detalii despre planurile de nuntă ale Prințului Harry și Meghan Markle

Mult așteptata nuntă se apropie rapid, iar câte o nouă știre despre cum va arăta aceasta sau ce tradiții regale va mai încălca Meghan Markle par să apară din ce în ce mai des în ultima vreme și să creeze din ce în ce mai multă anticipație. Iată că astăzi, Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit noi detalii despre planurile lor de nuntă.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai la Capela Sf. George aflată la Castelul Windsor, în jurul prânzului – ceea ce înseamnă că nu se va suprapune cu finala Cupei FA, programată să înceapă la ora 17:30.

La ora 13:00 vor parcurge cu caleașca distanța până la Windsor, Berkshire.

Palatul a confirmat că Prințul Harry și Meghan Markle vor fi cununați de către Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Capela găzduiește în jur de 800 de oameni, ceea ce va oferi un cadru mult mai intim decât nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge din Westminster Abbey.

După cununia religioasă, o caleașcă îi va însoți către Castle Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la Castelul Windsor.

noi-detalii-planuri-nunta-printul-harry-meghan-markle

„Cei doi speră ca acest scurt traseu să ofere oportunitatea mai multor oameni de a se strânge în jurul Castelului Windsor și de a se bucura de atmosfera acestei zi speciale” a transmis Palatul Kensington.

Cuplul se va întoarce la o masă dată în cinstea invitaților de la St. George’s Hall. Tot în acea seară, Prințul Charles va ține o ceremonie privată pentru proaspeții căsătoriți, familia și prietenii apropiați.

Familia regală va plăti pentru nuntă, inclusiv pentru ceremonie, muzică, flori și masă. Meghan Markle va fi botezată la Biserica Anglicană înainte de nuntă.

noi-detalii-planuri-nunta-printul-harry-meghan-markle

Evenimentul va avea loc la doar o lună înainte ca Ducele și Ducesa de Cambridge să își întâmpine cel de-al treilea copil venit pe lume.

Foto: Northfoto

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com