Nina Dobrev are tunsoarea perfectă dacă vrei să treci de la bob, înapoi la păr lung

Nina Dobrev are tunsoarea perfectă dacă vrei să treci de la bob, înapoi la păr lung

Nicio schimbare de look nu este mai dificilă decât trecerea de la păr scurt, la păr lung. Iar dacă ai luat decizia impulsivă de a-ți tăia părul și acum regreți, Nina Dobrev are tunsoarea perfectă pentru a trece cu ușurință și stil de la bob, înapoi la păr lung.  Încearc-o și tu dacă ai hotărât să lași părul să crească!

Bobul este una dintre tunsorile care fac furori în 2018, însă, uneori, ne-am obișnuit atât de mult să avem părul lung, încât îl vrem înapoi. Trecerea de la păr scurt la păr lung este greu de suportat și ai nevoie de multă răbdare. De ce? Pentru că, în timpul tranziției, părul tău va ajunge la lungimi în care va părea imposibil de aranjat. De aceea, noua tunsoare a Ninei Dobrev este perfectă.

Cum trece Nina Dobrev de la bob la păr lung

 

Hairstylistul Chris McMillan a ales pentru Nina o tunsoare în mai multe straturi, cu un breton care îi definitivează conturul feței. Această tunsoare va arăta bine și pe măsură ce părul va crește, lucru pe care îl susține chiar McMillan în descrierea postării de mai sus: „Cea mai bună modalitate de a-ți crește părul după bob. Straturi care încadrează fața, și câteva straturi de șuvițe mai lungi”.

Noua tunsoare a actriței o prinde minunat și este perfectă pentru sezonul ce urmează. Iată câteva coafuri pentru păr mediu, în cazul în care nu te-ai hotărât, încă, să îți lași părul să crească. În caz contrar, iată ce trebuie să faci pentru a-ți ajuta părul să crească mai repede.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com