Nicole Kidman nou serial adaptat carte

Nicole Kidman va juca într-un nou serial HBO adaptat după o carte

Nicole Kidman nu poate sta locului! Actrița se află în pregătiri cu cel de-al doilea sezon al serialului Big Little Lies, iar acum a semnat pentru a juca într-un nou serial HBO adaptat, din nou, după o carte. Iată tot ce știm până în acest moment despre noul serial. 

Nicole Kidman se întoarce la HBO cu o nouă adaptare pentru televiziune a unei cărți. Actrița a semnat pentru a juca în miniseria The Undoing, bazată pe cartea You Should Have Known, scrisă de Jean Hanff Korelitz. Kidman va avea rolul principal, iar scenariul va fi scris de David E. Kelley, cel care a scris scenariul și pentru primul sezon al serialului Big Little Lies.  

Acțiunea urmărește viața terapeutei Grace, care, deși plină de succes, se prăbușește complet dintr-o dată. Chiar înainte să-i fie publicat romanul, viața lui Grace este dată peste cap de o moarte violenă, un soț care dispare și alte revelații care o fac să pe aceasta să nu mai știe ce e cu ea. În ciuda problemelor publice, ea trebuie să o ia de la capăt împreună cu fiul său.

Vestea că Nicole Kidman va juca într-un nou serial adaptat după o carte vine la scurtă vreme după ce am aflat că același lucru îl face și Reese Witherspoon, partenera ei de ecran din Big Little LiesReese Witherspoon și Kerry Washington fac echipă pentru a coproduce și juca într-o mini-serie, care va fi difuzată pe Hulu. Serialul va fi o adaptare a romanului best-seller Little Fires Everywhere, de Celeste Ng. Locația cărții este în Shaker Heights, Ohio, și se axează pe poveștile a două femei ale căror vieți și familii sunt construite și aduse înapoi împreună de copiii lor.

Nicole Kidman și Reese Witherspoon se vor întoarce pentru cel de-al doilea sezon al serialului Big Little Lies. Se pare că fanii serialului vor mai avea de așteptat – al doilea sezon al dramei nu va fi lansat prea curând. De fapt, nu va apărea în acest an, ci abia anul viitor.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro