Nicole Kidman la Emmy 2017: „Mai multe roluri bune pentru femei!”

Nicole Kidman și Reese Witherspoon, a căror Big Little Lies a luat premiul Emmy pentru cea mai bună mini-serie, au ținut un discurs puternic pentru femeile din industrie. 

Dacă dorești ca ceva să iasă bine, ocupă-te chiar tu. Acesta a fost principiul după care s-au ghidat Nicole Kidman și Reese Witherspoon atunci când au produs și jucat în Big Little Lies.

În cadrul galei Premiilor Emmy 2017, seria a luat premiul pentru cea mai bună mini-serie, iar producătoarele și protagonistele au urcat pe scenă și au ținut discursul pe care Hollywood trebuia să îl audă de mai mult timp.

„A fost un an incredibil pentru femei. Tot ce vreau să spun e să aduceți femeile în centrul poveștilor voastre și lăsați-le să fie eroinele propriilor povești,” a spus Witherspoon. Iar Kidman a continuat mulțumind publicului pentru reacțiile pozitive la adresa serialului, dar a vorbit și despre prietenia cu Witherspoon și cum au ajuns să producă BLL: „E o prietenie care a creat oportunități. A creat oportunități venite din frustrare, pentru că nu mai primeam roluri bune. Așa că, mai multe roluri bune pentru femei, vă rog!”

Foto: hepta.ro

erika
erika.chivu@ringier.ro