Nick Jonas a povestit cum a cunoscut-o pe Priyanka Chopra

Nick Jonas a povestit cum a cunoscut-o pe Priyanka Chopra

Priyanka Chopra și Nick Jonas se pregătesc de căsătorie, dar nu am știut niciodată cum s-au cunoscut cei doi. Până acum! Cântărețul a povestit cum a cunoscut-o pe Priyanka Chopra. 

Invitat în emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Nick Jonas a povestit cum a cunoscut-o pe viitoarea lui soție. Așa cum se întâmplă cu multe cupluri, Nick și Priyanka s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Au fost introduși unul altuia și au schimbat câteva mesaje, dar s-au cunoscut față în față abia șase luni mai târziu. În mai 2017, au mers împreună la MET Gala, dar cântărețul a explicat că pe vremea aia erau doar amici. „Viețile noastre se cam duceau în direcții separate“, i-a spus el lui Jimmy Fallon.

În următoarele săptămâni, cei doi au petrecut mult timp împreună, ceea ce a făcut tabloidele să vorbească despre o posibilă relație amoroasă. În ciuda zvonurilor, Nick Jonas a continuat să spună că relația lor era una platonică. Abia în urmă cu cinci luni cei doi au decis să înceapă o relație romantică. „Cumva povestea s-a scris singură. Cred ca amândoi am știut că asta trebuie să facem și suntem foarte fericiți.“

În plus, Nick Jonas a vorbit și despre logodna lor din India. El a descris ceremonia tradițională ca fiind una plină de bucurie: „a fost ceva foarte special. Pentru amândoi a fost foarte frumos că am putut petrece acel timp cu familiile noastre și abia apoi să-l împărtășim cu lumea întreagă.“

Însă abia după ce au făcut anunțul pe Instagram, și-au dat seama că totul a fost cât se poate de real: „am pus pozele pe Instagram și eram <<Doamne! Este oficial>>“, a spus cântărețul.

În urmă cu aproape o lună, Nick și Priyanka au postat pe Instagram mai multe fotografii de la logodna lor din Inia, făcând astfel publică relația lor și vestea că urmează să se căsătorească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The only way to do this… with Family and God. Thank you all for your wishes and blessings 🙏🏼♥️🎉

O postare distribuită de Priyanka Chopra (@priyankachopra) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

O postare distribuită de Nick Jonas (@nickjonas) pe

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro