Victoria Beckham: primul documentar despre cariera ei în modă

Trailerul documentarului „Five Years – The Victoria Beckham Fashion Story“ a fost lansat în această săptămână şi ne-a făcut tare curioase să îl vedem în întregime!

Cine nu adoră un documentar bun despre o figură celebră din lumea modei (dar nu numai!)? Echipa GLAMOUR ţi-a făcut deja selecţia câtorva dintre cele mai frumoase documentare despre lumea modei văzute de-a lungul ultimilor ani şi se pare că a venit momentul să mai adăugăm un nume pe lista noastă: Five Years – The Victoria Beckham Fashion Story spune povestea uneia dintre figurile aflate permanent în luminile reflectoarelor în ultimul deceniu: Victoria Beckham.

Realizat în colaborare cu Skype, Five Years – The Victoria Beckham Fashion Story dezvăluie crâmpeie din viaţa Victoriei Beckham, de la începutul carierei ei fulminante ca designer.

În trailerul lansat în această săptămână, Victoria dezvăluie „Am iubit dintotdeauna moda, eram o fetiţă care obişnuia să o privească pe mama ei aranjându-se şi ţin minte că mereu mă gândeam că arată minunat“.

Soţia lui David Beckham recunoaşte că parcursul de la un fost pop star la un nume important în lumea modei nu a fost mereu lin: „Eram o membră a formaţiei Spice Girls căsătorită cu un fotbalist. Încercam să fac ceva ce nu a mai fost făcut vreodată“.

Pe lângă astfel de declaraţii sincere, trailerul ne arată şi imagini de culise din studioul Victoriei Beckham, din backstage-urile prezentărilor ei de modă şi ne lasă să îi cunoaştem echipa atât de bine sudată.

Nu vă mai ţinem în suspans şi vă arătăm trailerul documentarului. Sunteţi curioase să-l vedeţi în întregime?

Foto: Hepta