Vedete la Wimbledon: ce staruri stau în tribunele celebrului turneu de tenis

Minunata evoluţie a Simonei Halep nu este singurul motiv pentru care ar trebui să stăm cu ochii aţintiţi asupra ecranelor pentru a urmări meciurile de tenis de la Wimbledon. În pauzele dintre puncte avem ocazia să ochim zeci de vedete în tribunele stadionului de tenis.

Minunata evoluţie a Simonei Halep, care s-a calificat în acest weekend în optimile celebrului turneu londonez, nu este singurul motiv pentru care ar trebui să stăm cu ochii aţintiţi asupra ecranelor pentru a urmări meciurile de tenis de la Wimbledon.

Mai avem noi un motiv extrem de important: în fiecare an zeci şi zeci de vedete iau cu asalt tribunele terenurilor de tenis pentru a-i urmări pe principalii favoriţi la câştigarea turneului. De la membrii familiei regale britanice (Kate Middleton, Prinţul William, Prinţul Charles, Camilla şi chiar Regina Angliei) la vedete din lumea sportului (David Beckham, Boris Becker, Shaquille O’Neal), staruri hollywoodiene (Bradley Cooper, Michelle Dockery) şi până la nume celebre ca Bill Gates, Condoleezza Rice sau Anna Wintour iată pe cine putem ochi în fiecare an în tribunele de la Wimbledon.

Intră în galeria foto şi regăseşte-i pe toţi.

Foto: Hepta, Guliver/Splash News