Unde îşi petrec vedetele vacanţa de vară?

Visăm la ea în timp ce lucrăm pentru deadline-uri, când suntem prea obosite pentru curăţenia generală de care am promis că ne apucăm sau e primul gând atunci când ne trezim morocănoase din cauza ceasului deşteptător. Da, vorbim despre vacanţa de vară.

Visăm la ea în timp ce lucrăm pentru deadline-uri, când suntem prea obosite pentru curăţenia generală de care am promis că ne apucăm sau e primul gând atunci când ne trezim morocănoase din cauza ceasului deşteptător. Da, vorbesc despre vacanţa de vară, despre zilele perfecte pe care ţi le plănuieşti din timp şi pe care le aştepţi mai nerăbdătoare ca un copil.

Loţiunea de corp este la locul ei, costumul de baie care vine perfect pe corpul tău deja lucrat aşteaptă doar un bronz complementar, iar sandalele sunt aşezate lângă geanta de plajă. Complot al destinului? Ştim, glam girl, de abia aştepţi să pleci, însă până atunci, noi te invităm să mai visezi un pic alături de noi. Hai să vedem şi să ne inspirăm din planurile de vacanţă ale vedetelor de la Hollywood. Cine spune că noi nu putem fi în lumina reflectoarelor?

Intră în galeria foto pentru a vedea unde îşi petrec deja vedetele vacanţa de vară.