Un nou portret regal: Kate Middleton, Prinţul William şi micuţul George

Au trecut luni bune de la botezul micuţului George şi doar câteva poze surprinse de paparazzi ne-au mai stăvilit curiozitatea. Ei bine, a venit momentul pentru un nou portret regal, o fotografie adorabilă a Prinţului George (la opt luni) alături de părinţii săi.

Au trecut luni bune de la botezul micuţului George şi doar câteva poze surprinse de paparazzi ne-au mai stăvilit curiozitatea.

Iată însă că a venit momentul pentru un nou portret regal: fotografia în care apar Prinţul William, Prinţesa de Cambridge şi micuţul George şi cockerul Lupo a fost dezvăluită duminică cu ocazia zilei mamei, celebrate ieri de britanici. Îl putem admira în sfârşit pe Prinţul George care acum are opt luni şi, după spusele Prinţului William, deja merge de-a buşilea. Cei trei membri ai familiei regale au fost fotografiaţi de Jason Bell, fotograful responsabil pentru potretele de familie realizate la botezul Prinţului George, la fereastra apartamentului regal proaspăt renovat de la Palatul Kensington, reşedinţa familiei.

Kate a ales o cămaşă albă Temperley London (văzută pentru prima oară în călătoria făcută de cuplul regal în Statele Unite ale Americii şi în Canada) iar Prinţul George poartă un pulover bleu cu numele lui înscris pe piept. 

Foto: Jason Bell / Getty Images