Un fost iubit, o nouă melodie: reţeta succesului lui Taylor Swift

Cum treci peste o despărţire? Taylor Swift ştie reţeta! Compui un cântec în care să îţi verşi tot năduful pe fostul iubit! Iar succesul e garantat!

Cum treci peste un eşec amoros? Taylor Swift ştie cel mai bine reţeta!
Ei bine, compui un cântec în care îţi verşi tot năduful pe fostul iubit! Succesul, cel puţin în cazul ei, e garantat: sute de vizionări pe YouTube şi premii Grammy după premii Grammy. Şi la câte cuceriri a adunat în aceşti ultimi ani am spune că Taylor are material pentru o bună perioadă de-acum încolo şi, deci, o carieră înfloritoare la orizont.

Iată cele mai cunoscute cinci melodii inspirate de fostele (celebre!) relaţii ale lui Taylor şi fotografii cu foştii amorezi!

Prima dragoste: Joe Jonas
Împreună între: iulie şi octombrie 2008
Inspiraţie pentru melodia: „Forever and Always“
Versurile-cheie: „You looked me in the eyes/And told me you loved me/Were you just kidding?“
Deşi au fost împreună doar câteva luni, se spune că lui Taylor i-ar fi luat un an să îşi revină după acest prim eşec sentimental. Relaţia lor s-ar fi încheiat după ce Joe ar fi înşelat-o cu superba Camilla Belle.  

Loverboy: Taylor Lautner
Împreună între: octombrie şi decembrie 2009
Inspiraţie pentru melodia: „Back to December“
Versurile-cheie: „I miss your tan skin, your sweet smile, so good to me, so right/And how you held me in your arms that September night“
Cei doi… Taylor s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Valentine’s Day“. Însă după doar două luni, Swift a decis să pună capăt idilei, pentru că la momentul acela nu îşi dorea o relaţie serioasă. Decizie pe care apoi se pare că a cam regretat-o…

Don Juan: John Mayer
Împreună între: decembrie 2009 şi ianuarie 2010
Inspiraţie pentru melodia:Dear John“
Versurile-cheie: „And I’ll look back and regret how I ignored when they said «run as fast as you can»“
Imediat după ce s-a despărţit de Lautner, Taylor şi-a dat întâlnire cu … John Mayer, fostul iubit al lui Jennifer Aniston. Dar la ce reputaţie de cuceritor are Mayer, nici nu ne miră că aventura lor n-a fost una de durată.

Actorul de la Hollywood: Jake Gyllenhaal
Împreună între: octombrie 2010 şi ianuarie 2011
Inspiraţie pentru melodia: „We are never ever getting back together“
Versurile-cheie: „And you, will hide away and find your peace of mind with some indie record that’s so much cooler than mine”
Urmăriţi îndeaproape de paparazzi încă de la prima întâlnire şi despărţiţi de o diferenţă de vârstă de nu mai puţin de nouă ani, cei doi au decis rapid că nu sunt deloc făcuţi unul pentru altul. Taylor a declarat imediat după aceea într-un interviu pentru USA Today că „Jake mă făcea să mă simt ca şi cum  nu eram suficient de bună sau de pertinentă ca acele formaţii de hipsteri pe care îi asculta el. Aşa că am compus o melodie pe care ştiu că o va urî de îndată ce o va asculta la radio.“  

Imaturul: Harry Styles
Împreună între: octombrie 2012 şi ianuarie 2013
Inspiraţie pentru melodia: „I knew you were trouble“
Versurile-cheie: „I knew you were trouble when you walked in/So shame on me now“
Ea: atât de iubita cântăreaţa a Americii. El: membrul uneia dintre formaţiile adorate de tineri în acest moment, One Direction. Nici nu e de mirare că a fost cea mai mediatizată dintre relaţiile ei de până acum. Deşi cei doi amorezi au petrecut împreună sărbătorile de iarnă se pare că relaţia lor s-a încheiat fulgerător la începutul anului.

Foto. Hepta