tom-cruise-mission-impossible-nou-nume

Tom Cruise a anunțat numele noului „Mission: Impossible 6”

O nouă celebritate s-a alăturat Instagramului! Este vorba despre Tom Cruise care și-a anunțat oficial prezența online într-un mare fel: a făcut public numele noului film din seria „Mission: Impossible 6”.

Anunțul nu a venit oricum, ci însoțit de o fotografie pe măsură, în care acesta pare să sfideze încă o dată moartea. Postarea vine tocmai la fix, căci filmul va avea premiera în curând, pe 27 iulie, iar un teaser de genul acesta este întotdeauna bine primit.

Get ready. #MissionImpossible

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Deși nu a apărut încă nicio informație legată de sinopsis sau trailer, noul nume „Mission: Impossible – The Fallout” sugerează că este construit ca o continuare a filmului precedent, „Mission: Impossible – Rogue Nation”, așa că pare să fie momentul oportun să îl revedem.

Alături de Tom Cruise, vom avea șansa să facem cunoștiință cu nume noi pentru franciza Misiune Imposibilă, precum Henry Cavill, Vanessa Kirby și Angela Bassett, dar îi vom revedea și pe Michelle Monaghan, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames și Sean Harris.

Suntem pe fază pentru trailerul care trebuie să apară în viitorul apropiat.

Primul film din seria de acțiune „Mission: Impossible” a apărut în 1996 în regia lui Brian De Palma, cu Tom Cruise în rolul principal. Scenariul urmărește misiunea lui Ethan Hunt de a descoperi agentul dublu care i-a înscenat moartea întregii sale echipe Impossible Mission Force (IMF).

Membrii trupei irlandeze U2, Larry Mullen, Jr și Adam Clayton, au regândit tema originală a filmului, într-o versiune cunoscută și îndrăgită în anii ’90, care a ajuns ulterior în toate topurile muzicale și a fost nominalizată la premiile Grammy.

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com