Sezonul despărţirilor la Hollywood

După Diane Lane şi Josh Brolin, iată că astăzi şi-au anunţat despărţirea alte două cupluri din Cetatea Filmului!

Trei despărţiri în mai puţin de o săptămână. Este clar! În cetatea filmului s-a dat startul sezonului relaţiilor destrămate! După Diane Lane şi Josh Brolin, astăzi şi-au anunţat despărţirea alte două cupluri: Michelle Williams şi Jason Segel şi Rachel McAdams şi Michael Sheen.

La finalul săptămânii trecute aflam cu tristeţe că unul dintre cele mai sudate cupluri de actori, Diane Lane şi Josh Brolin, a decis să se despartă după mai bine de opt ani de căsătorie. Purtătorul lor de cuvânt a declarat că despărţirea este amiabilă şi nu a existat niciun… intrus în casnicia lor.

Michelle Williams şi Jason Segel (32 de ani, fiecare) au decis şi ei să îşi încheie relaţia începută în martie 2012. Şi asta în pofida faptului că cei doi au fost surprinşi la finalul lunii trecute într-o vacanţă romantică în Cancun. Motivul rupturii se pare că l-a constituit distanţa: Michelle locuieşte în New York cu fiica ei, Matilda, în vârstă de 7 ani, în timp ce Jason filmează pentru serialul de comedie How I Met Your Mother în Los Angeles.

Tot astăzi şi-au anunţat despărţirea şi Rachel McAdams (34 de ani) şi Michael Sheen (44 de ani). Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului lui Woody Allen, Midnight in Paris, în octombrie 2010 şi după ce au susţinut că la început au fost doar buni prieteni, odată cu finalul filmărilor peliculei, relaţia s-a dovedit a se transforma mai degrabă într-o idilă romantică. Să vă amintim doar că înainte de Michael, canadianca Rachel a fost logodită cu… nimeni altul decât Ryan Gosling (cei doi au fost împreună din 2005, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The Notebook, până în 2007), iar Michael Sheen a avut o relaţie de opt ani cu actriţa Kate Beckinsale (din 1995 până în 2003); cei doi au o fetiţă,  Lily, în vârstă de 14 ani.

Foto: Hepta

.