Secretul siluetei lui Katy Perry stă doar într-un aliment. Care e acela?

Nici nu o să îţi vină să crezi cât de simplu îşi menţine Katy Perry silueta. Vedeta jură să secretul ei stă într-un aliment… banal. Atenţie: facem dezvăluiri.

Limonadă cu piper roşu, shake-uri cu spirulină sau fructe goji: toate se găsesc pe listele preparatelor de-a dreptul ciudate pe care le folosesc vedetele pentru a slăbi sau a se menţine în formă.

Nu este şi cazul lui Katy Perry! Vedeta spune să secretul siluetei ei stă într-un aliment absolut banal pe care noi obişnuim să îl adăugăm în supe, paste sau diverse mâncăruri. Încercaţi să ghiciţi care este acela?

Ei bine, este vorba despre ciuperci!

Asemenea lui Kelly Osbourne, Katy urmează în prezent dieta numită M-Plan: de-a lungul a 14 zile ea a înlocuit una dintre mesele principale din zi cu un amestec de ciuperci crude.

Explicaţia? Ciupercile crude sunt sărace în calorii, dar bogate în fibre şi proteine, ceea ce înseamnă că îţi vor da o senzaţie de saţietate pentru mai mult timp şi te vor împiedica să trişezi şi să mănânci o mulţime de alimente bogate în calorii, între mese.

În plus, ciupercile sunt bogate în seleniu şi vitamina D – nutrienţi importanţi pentru organism.

Ţi se pare un chin să renunţi la un burger sau la o friptură pentru o porţie de ciuperci… crude? Amestecă-le într-o salată, alături de frunze de spanac şi de alte legume care îţi plac. E o metodă de a spori consumul zilnic de legume şi de a renunţa la mâncărurile grele mai ales pe durata verii.

O idee simpatică nu-i aşa?

Foto: Hepta, Gourmet/Romulo Yanes