Rochii cool şi ţinute excentrice la Billboard Music Awards

Zeci de vedete din lumea muzicii şi o mulţime de fani au luat cu asalt Las Vegasul: duminică noapte s-au decernat Billboard Music Awards 2013, iar Taylor Swift a plecat acas[ cu opt premii.

 

Zeci de vedete din lumea muzicii şi o mulţime de fani au luat cu asalt Las Vegasul: duminică noapte s-au decernat Billboard Music Awards 2013.

Câştigătoarea absolută a serii de la MGM Grand Garden Arena? Taylor Swift, nominalizată la 11 categorii, a plecat acasă cu 8 trofee (printre care cele mai importante au fost Top Billboard 200 Artist, Top Country Artist şi Top Country Album). Iar Justin Bieber a câştigat trei premii, printre care Milestone Award, premiu oferit de public. Pe cine am mai văzut pe covorul… albastru de la Billboard Music Awards? Pe Madonna (care a câştigat premiul Top Touring Artist), într-o ţinută amintind de anii 80, pe Selena Gomez (adorabilă în rochia lungă), Miley Cyrus (very punk!), J.Lo. sexy ca întotdeauna, Nicki Minaj (curios, într-o ţinută extrem de cuminte) şi Shania Twain. Dar şi pe Kesha (cu o rochie care lăsa mult loc imaginaţiei), Emmy Rossum, Amber Rose şi Hayden Panettiere.

Aruncaţi o privire în galeria foto şi decideţi care ţinute au fost DO şi care DON’T.

Foto: Hepta