Rihanna va lansa o linie de lenjerie.

Rihanna va lansa o linie de lenjerie

Rihanna plănuiește să transforme orice femeie care are puțin respect față de ea însăși într-o versiune alternativă a sa. Deja s-a ocupat de domeniile de beauty și fashion, iar acum, conform unor raporturi recente, lucrează la cele mai intime bucăți de materiale care se apropie de piele. Rihanna va lansa o linie de lenjerie.

WWWD dezvăluie că artista a semnat un contract cu TechStyle Fashion Group pentru a lucra spre a scoate o linie de lenjerie. Compania mai deține brand-uri precum Fabletics, ShoeDazzle, JustFab și FabKids, iar proiectul e în dezvoltare de mai bine de un an. Încă nu există o dată de lansare, însă mișcarea este una cu adevărat strategică pentru companie, care speră ca linia să fie destinată pentru public. După cum știe deja toată lumea, tot ce atinge Rihanna se transformă în aur lichid.

La ce să ne așteptăm? Star-ul a mărturisit odată celor de la Vogue în 2014 următoarele: „Dacă port un top, nu am pe mine un sutien. Dacă port un sutien, am doar un sutien pe mine.” Așa că ne vom aștepta la ceva care poate fi purtat peste haine ca în cazul top-urilor scurte. Deja a strâns peste 2 milioane de dolari pentru educație, așa că știm deja că artista poate face orice!

Tags:
Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com