Reese Witherspoon și Kerry Washington fac un serial împreună

Reese Witherspoon și Kerry Washington fac un serial împreună

Două dintre actrițele preferate ale tuturor – Reese Witherspoon și Kerry Washington – fac echipă pentru a coproduce și juca într-o mini-serie, așa că bineînțeles că vom fi încântate și aștepta cu nerăbdare să apară. Reese Witherspoon și Kerry Washington fac un serial împreună.

Witherspoon și coproducătoarea sa, Nicole Kidman, ne-au adus incredibilul serial Big Little Lies. Și deși încă nu am văzut nimic din proiectul ei cu Jennifer Aniston, ne așteptăm la lucruri minunate din partea lor. Acum – ce facem cu acest duo al puterii? Parcă e prea mult și, totuși, nu îndeajuns.

https://www.instagram.com/p/Bf1JYxWHNZf/?taken-by=hellosunshine

Serialul alături de Washington va fi o adaptare a romanului best-seller Little Fires Everywhere, de Celeste Ng. Locația cărții este în Shaker Heights, Ohio, și se axează pe poveștile a două femei ale căror vieți și familii sunt construite și aduse înapoi împreună de copiii lor. A fost una dintre selecțiile lui Witherspoon pentru clubul ei de carte – Reese’s Book Club x Hello Sunshine în luna septembrie și se pare că are potențialul unei povești bine conturate care se găsesc printre cele din care ea și-a făcut o misiune pentru a le aduce pe ecrane. Conform celor de la Deadline, serialul a fost propus către mai multe rețele de top (cum ar fi HBO), dar și unor platforme de streaming ca Netflix. Nu există însă mai multe detalii, dar până când va avea loc premiera noului nostru serial favorit, putem începe să citim cartea.

Atât Washington, cât și Witherspoon au fost avocați puternici pentru mișcarea Time’s Up, și de mult au vorbit și susținut nevoia de roluri mai diverse pentru femei. Te inspiră când le vezi folosindu-și puterea și talentul pentru a se asigura că mai multe seriale cu roluri principale feminine vor prinde viață. Cu tot succesul pe care ele, dar și celelalte femei, în au, devine din ce în ce mai ușor pentru orice astfel de proiect să vadă lumina zilei.

Foto Credit: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com