Reese Witherspoon îşi vinde casa cu 14 milioane de dolari

O piscină imensă, o grădină superbă şi multe-multe camere: iată ce puteţi cumpăra (dacă aveţi în cont 14 milioane de dolari!).

O piscină imensă, o grădină superbă şi multe-multe camere: iată ce puteţi cumpăra (dacă aveţi în cont 14 milioane de dolari!).

Actriţa Reese Whiterspoon a anunţat, săptămâna aceasta, că îşi va vinde casa din Brentwood, Los Angeles. Ne întrebăm dacă vor exista doritori, dat fiind preţul de pornire al proprietăţii, estimat la 14 milioane de dolari. Pentru cei care nu-şi doresc un teren foarte mare în jur, există posibilitatea ca acesta să fie vândut separat, caz în care valoarea casei principale ajunge la doar 10 milioane de dolari.

Dar ce se oferă pentru această sumă? Casa, construită în stil spaniol, are cinci dormitoare principale, spaţioase, un living enorm, două dressinguri mari cât un magazin şi o bibliotecă confortabilă. La acestea se adaugă o grădină superbă, cu verdeaţă, un loc de joacă amenajat pentru copii, un grătar în aer liber şi o piscină perfectă pentru după-amiezile călduroase de vară. În 2003 (pe când încă era căsătorită cu Ryan Phillippe), Reese a cumpărat o casă în Brentwood, după care a mărit proprietatea, cumpărând în 2009 şi apoi în 2012 casele alăturate.

De ce vine Reese Witherspoon proprietatea? Zvonurile de pe piaţa imobiliară sugerează că Reese şi soţul ei Jim Toth au pus deja ochii pe o altă proprietate, în Palisades, iar banii obţinuţi din vânzarea proprietăţii din Brentwood urmează să fie folosiţi pentru o viitoare achiziţie. Actriţa şi-a vândut la finalul anului 2013 o altă proprietate, în Ojai, California, în pierdere cu un milion de dolari.

Foto: Guliver/Splashnews