Reese Witherspoon, arestată pentru tulburarea ordinii publice

Actriţa Reese Witherspoon a fost arestată în acest weekend pentru tulburarea ordinii publice, după ce soţul ei a fost oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate.

Iată o ştire pe care nu am fi crezut că o vom scrie vreodată: Reese Witherspoon a fost arestată, vineri, pentru tulburarea ordinii publice în Atlanta, un oraş din statul american Georgia, după ce soţul ei a fost oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate, a anunţat duminică presa americană.

Poliţiştii îl chestionau pe soţul actriţei, Jim Toth, după ce constataseră o avarie la automobilul cuplului, în momentul în care Reese Witherspoon a început să îi insulte pe reprezentanţii forţelor de ordine. Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa a început schimbul de replici adresându-le poliţiştilor următoarea întrebare: „Voi ştiţi cum mă cheamă?“. Un agent de poliţie i-a răspuns: „Nu, nu am nevoie să cunosc numele dumneavoastră“. Actriţa în vârstă de 37 de ani a continuat: „Sunteţi pe punctul de a afla cine sunt eu. Veţi apărea în presa naţională“.

Reese Witherspoon, una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, care are reputaţia de a fi o persoană sinceră şi directă, a fost iritată de timpul prea îndelungat pe care poliţia şi l-a acordat pentru a-l chestiona pe soţul ei, afirmă TMZ.com, citat de Mediafax.

Actriţa şi soţul ei au fost mai întâi plasaţi în detenţie, ulterior fiind eliberaţi, potrivit aceleiaşi surse.

Foto: Hepta