Noi veşti despre cel de-al doilea bebeluş regal

UPDATE 2: În timpul unei vizite la un centru de copii din Londra, Ducesa de Cambridge a dezvăluit că al doilea bebeluș regal va veni pe lume la mijlocul sau la sfârșitul lunii aprilie.

UPDATE: Surse din interiorul Palatului Buckingham au declarat pentru revista OK! că Prințul William și Kate Middleton vor avea o fetiță. Se pare că aceștia intenționează să îi pună numele Diana, în memoria mamei Ducelui de Cambridge.

Prinţul William şi Kate Middleton vor deveni părinţi pentru a doua oară în luna aprilie (exact în luna în care vor sărbători patru ani de căsnicie).  Aşadar, în scurt timp, Prinţul George va avea un nou partener (sau după cum se anunţă, o parteneră) de joacă, iar diferenţa de vârstă dintre ei va fi de aproximativ 21 de luni.

Este oficial! Prinţul George va avea un fraţior. Sau o surioară. Purtătorii de cuvânt ai Monarhiei Britanice tocmai au anunţat că Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al doilea lor copil.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt fericiţi să anunţe că Ducesa de Cambridge aşteaptă al doilea lor copil. Regina şi membrii celor două familii sunt foarte încântaţi de această veste“, arată anunţul dat presei în această dimineaţă.

„Ca şi în cazul primei ei sarcini, şi aceasta este o sarcină toxică pentru Ducesa de Cambridge“, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Regale. „Ducesa nu îl va acompania pe Ducele de Cambridge în vizitele programate la Oxford în aceste zile întrucât ea este tratată de doctori la Palatul Kensington“.

Acestea sunt veştile pe care le avem până acum dar abia aşteptăm să o vedem din nou pe Kate în postura de viitoare mămică. Până atunci să ne aducem aminte de superbele ei apariţii pe când era însărcinată cu Prinţul George dar şi de toate imaginile adorabile din primul an al Prinţului George. 

Foto: Northfoto

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro