Prinţul William şi Bon Jovi au cântat în duet

Cu siguranţă Prinţul William are o mulţime de talente, dar la asta chiar nu ne aşteptam. În cadrul galei de caritate „The Winter Whites“ de la Palatul Kensington, acesta a urcat pe scenă alături de rockerul Bon Jovi şi de frumoasa Taylor Swift pentru a interpreta celebrul hit „Livin’ On a Prayer“.

Cu siguranţă Prinţul William are o mulţime de talente, dar la asta chiar nu ne aşteptam. În cadrul galei de caritate „The Winter Whites“ de la Palatul Kensington, acesta a urcat pe scenă alături de rockerul Bon Jovi şi de frumoasa Taylor Swift pentru a interpreta celebrul hit „Livin’ On a Prayer“. Cei trei au transmis foarte multă emoţie, iar publicul a fost de-a dreptul încântat de reprezentaţia lor.

 

Înainte de eveniment, Taylor Swift a declarat că nu a mai cântat într-un palat până acum şi că este convinsă că va fi o experienţă minunată. De asemenea, cântăreaţa a adăugat că Prinţul William este „foarte amuzant şi cool“.

Gala „The Winter Whites“ îi sprijină pe cei de la Centrepoint, fundaţia deţinută de Prinţul William. Aceasta le oferă sprijin oamenilor străzii încă din 2005. Printre invitaţii prezenţi la acest eveniment caritabil s-au numărat şi Benedict Cumberbatch, Tinie Tempah şi James Blunt.