Prinţesa Charlene de Monaco şi Prinţul Albert au devenit părinţi

Zile de sărbătoare în principatul Monaco! Prinţesa Charlene, soţia Prinţului Albert, a născut ieri un băieţel şi o fetiţă, după cum a anunţat publicaţia Monaco Matin.

Charlene a fost internată la spitalul Princesse Grace, spitalul care îi poartă numele celebrei Grace Kelly şi locul în care a fost adusă aceasta după tragicul accident din 1982. Prinţesa Charlene a confirmat că este însărcinată în luna mai a acestui an şi, de curând, a anunţat că aşteaptă gemeni, fiind nerăbdătoare să devină mamă. Albert şi Charlene au ales deja şi numele micuţilor: Jacques Honoré Rainier şi Gabriella Thérèse Marie.

Prinţul Albert este monarhul statului Monaco şi capul celebrei Case Grimaldi. Fiul lui Grace Kelly şi al Prinţului Rainier al III-lea, Albert a preluat conducerea statului Monaco în 2005, când tatăl lui a murit. În iulie 2011, acesta s-a căsătorit cu înotătoarea de origine sud-africană Charlene Wittstock. Relaţia lor nu a fost lipsită de scandaluri, mai ales că la un moment dat s-a zvonit că Charlene ar fi vrut să fugă din Monaco chiar înainte de nuntă.

Prinţul Albert mai are doi copii, Jazmin şi Alexandre. Cein doi nu pot fi recunoscuţi însă drept moştenitorii săi, fiind născuţi în afara căsătoriei întrucât legile din Monaco sunt foarte stricte în acest sens. Singurii copii legitimi ai lui Albert sunt nou-născuţii Jacques şi Gabriella. Mai mult, Jacques a devenit şi succesorul la tron al tatălui său şi a primit titlul de Marchiz de Baux.

Grace Kelly şi Prinţul Albert pe când acesta avea doar patru zile.

1

Foto: Northfoto

tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro