Primul an al Prinţului George în imagini

Micuţul George (sau pe numele lui întreg Prinţul George Alexander Louis de Cambridge) va împlini pe 22 iulie un an, aşa că e momentul perfect să ne aducem aminte de toate momentele simpatice în care a fost surprins viitorul Rege al Angliei.

De la prima apariţie în braţele mamei sale, Ducesa de Cambridge, la ieşirea din maternitate, la prima poză oficială realizată de bunicul lui şi tatăl lui Kate, Michael Middleton, la pozele de botez şi până la snapshot-urile adorabile din cadrul vizitei oficială pe care bebeluşul regal a făcut-o împreună cu părinţii lui (şi cu noua lui dădacă!) în Noua Zeelandă şi Australia, am adunat în galeria foto alăturată toate fotografiile demne de văzut şi revăzut.

Stăm cu ochii pe Kate şi William pentru a vedea cum vor sărbători aniversarea de un an a micuţului George şi ce cadouri se pregătesc să îi ofere pe 22 iulie. Desigur, presa britanică a început deja să speculeze că marele cadou va fi un frăţior sau o surioară şi că Ducesa ar fi deja însărcinată. E drept că ne-am bucura sa fie adevărat însă veştile nu au fost comentate de oficialii familiei regale.

UPDATE

Trei noi fotografii absolut adorabile au fost date publicităţii de Casa Regală a Marii Britanii pentru a celebra aniversarea de un an a Prinţului George. Cele trei fotografii au fost realizate la Muzeul Naţional de Istorie din Londra, la expoziţia de fluturi.

Dacă în două dintre cele trei poze Prinţul George apare alături de părinţii lui, Prinţul William şi Kate, cea de-a treia este un portret al viitorului rege al Angliei făcând primii lui paşi. Noi ne-am topit de-a dreptul! Voi?

Foto: Hepta, Guliver / Splash News, Northfoto

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro