Prima fotografie postată vreodată pe Instagram

Au trecut aproape patru ani de când platforma inventată de Kevin Systrom şi Mike Krieger a fost lansată. De la prima fotografie la un val de utilizatori, Instagram s-a transformat într-un adevărat fenomen. Ne întoarcem în timp şi vă dezvăluim acea primă fotografie: să fie oare un selfie, un peisaj, un animăluţ simpatic…?

Au trecut aproape patru ani de când platforma inventată de Kevin Systrom şi Mike Krieger a fost lansată. De la prima fotografie, postată de Systrom pe 6 octombrie 2010, la un val de utilizatori (peste 200 de milioane la nivel mondial, conform celor mai recente cifre), Instagram s-a transformat într-un adevărat fenomen.

Ne întoarcem în timp şi vă dezvăluim acea primă fotografie realizată de Kevin Systrom: să fie oare un peisaj, o compoziţie culinară cu cele mai delicioase deserturi, un animăluţ simpatic…? Sau poate un #selfie, un #tbt (throwback Thursday, un #weekendhashtagproject: cele trei trenduri majore pe care le-a lansat Instagramul şi care au fost adoptate rând pe rând de vedete, modele şi oameni obişnuiţi?

Ia să vedem, voi pe ce pariaţi?

Tananana…. iată prima fotografie postată vreodată pe Instagram. Să suspectăm că de aici a pornit supremaţia animăluţelor adorabile pe Instagram?

Foto: Guliver / Splash News