meghan-markle-petrecerea-burlacitelor

Cum va arăta petrecerea burlăcițelor pentru Meghan Markle

Mai sunt doar cinci luni până la nunta lui Meghan Markle și a Prințului Harry și încă nu știm prea multe detalii. Până atunci, cert este că Meghan va avea o petrecere a burlăcițelor, doar că nu se va numi tocmai așa.

Markle va avea o petrecere înainte de nuntă, însă nu va fi o petrecere a burlăcițelor tipică. Totul se va întâmpla într-un cadru restrâns, cu invitați atât femei cât și bărbați, undeva în afara Londrei. Nu va fi nimic „sălbatic”, ci mâncare și băutură bune și muzică.

„Așteptați-vă să vedeți aceleași fețe, cu prietenii ei cei mai buni, Markus Anderson, Lindsay Jill Roth și Jessica Mulroney, în capul mesei” a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Faptul că Markle își dorește o întâlnire mai puțin tradițională, nu ar trebui să te surprindă. Ea a tot continuat să evite protocolul regal – în cel mai reîmprospătat mod posibil – de când a intrat în această lume. De la felul în care își poartă părul, la planurile ei de vacanță, toate par să nu se alinieze standardelor familiei Regale. De ce petrecerea ei dinaintea nunții ar fi diferită?

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com