Penélope Cruz s-a apucat de muzică

Actriţa câştigătoare de Oscar a colaborat cu Miguel Bosé, câştigător al premiilor Latin Grammy pentru videoclipul piesei „Decirnos Adiós“.

A luat un Oscar pentru interpretare, a fost imaginea strălucitei campanii pentru Loewe, a apărut în ipostaza de model şi designer pentru Mango iar în curând va poza pentru Agent Provocateur.

Penélope Cruz a decis însă să ne surprinsă din nou cu talentele ei ascunse! De această dată ea cântă alături de Miguel Bosé, câştigător al premiilor Latin Grammy! Piesa  „Decirnos Adiós“ este extrasă de pe albumul „Papitwo“ al lui Miguel Bosé şi compusă de fratele lui Penélope, Eduardo Cruz, informează Daily Mail, citat de Mediafax. Filmat în octombrie 2012 într-un hotel din Madrid, clipul alb-negru al piesei o înfăţişează pe frumoasa actriţă de 38 de ani în lenjerie intimă, etalându-şi formele de invidiat.

Penélope Cruz este muza regizorului spaniol Pedro Almodovar şi a devenit celebră odată cu rolul Hermana Rosa din filmul „Todo sobre mi madre“. Ea a fost nominalizată la Oscar în 2007 pentru rolul din pelicula „Volver“ şi în 2010 pentru prestaţia sa din musicalul „Nine“. Actriţa spaniolă a câştigat celebra statueta în 2009 pentru rolul din filmul lui Woody Allen, „Vicky Cristina Barcelona“.

Admiră mai jos videoclipul iar în galeria foto găseşti mai multe imagini de la filmări.

Foto: Hepta

.